dilluns, 28 de novembre del 2016

#GranRecapte2016 | Gràcies!

Agraïm la gran participació massiva de la ciutadania i dels voluntaris a Torredembarra en els dos dies del Gran Recapte 2016. Les primeres estimacions apunten a un molt alt volum d'aliments recollits entre divendres i dissabte. No obstant, fins passats uns dies no hi haurà una xifra definitiva del nombre de quilograms aconseguits.

En els pròxims dies, a la Casa de Sant Josep (seu de Càritas de Torredembarra) es procedirà a la classificació i el pesatge dels aliments.

Menció especial per als voluntaris i voluntàries
Gràcies especialment a tots els voluntaris i voluntàries per les hores dedicades al Gran Recapte 2016, que ha estat tot un èxit, i que sense la seva inestimable col·laboració hauria estat impossible recollir tota aquesta quantitat d'aliments, que a través del Servei de Distribució d'Aliments (SDA) de Càritas Torredembarra, seran distribuïts a les persones més necessitades de la nostra vila.

Sentiment agredolç
El balanç és molt positiu pel que fa a la contribució dels ciutadans, ja sigui aportant aliments o bé col·laborant com a voluntaris. La part negativa és la persistència de la precarietat alimentària. Tant de bo no hagués d'existir el Gran Recapte.


Àlbum fotogràfic
Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Com col·laborar: Donatiu | Empresa Solidària | Voluntari | Altres col·laboracions